Mansign

Mansign Logo

Airtex wanden

Airtex wanden zijn een geweldige manier om een kamer of kantoorruimte een frisse en moderne uitstraling te geven. Het is een gemakkelijke manier om jouw ruimte een totaal nieuwe look and feel te geven.

Wat is een airtex wand?

Een Airtex wand is een naadloze wandbekleding gemaakt van een hoogwaardig polyesterdoek. Het materiaal wordt bedrukt met een digitaal ontwerp, waardoor je elke afbeelding of patroon kunt kiezen die je wilt. 

Airtex wanden zijn zeer duurzaam en hebben een matte afwerking, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien is Airtex wandbekleding verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat je een ontwerp kunt kiezen dat perfect past bij de uitstraling van je bedrijf. 

Deze wanden zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. De wandbekleding is namelijk bestand tegen water, vuil en krassen, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is en er altijd als nieuw uitziet. 

  • Afbeelding laten maken door een professionele fotograaf
  • Eigen ontwerp aan de muur 
  • Bedrijfslogo’s: kunnen bedrukt worden op het materiaal. 
  • Tekst en ontwerp: Het materiaal kan worden bedrukt met verschillende teksten, ontwerpen en patronen, waardoor het een veelzijdige optie is voor het decoreren van het interieur.

Bij Mansign hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen van Airtex wanden. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om een ontwerp te maken dat past bij je bedrijf en je merkidentiteit. Of je nu op zoek bent naar een opvallend ontwerp of een subtiele wandbekleding, wij hebben de expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Meer weten over