Mansign

MANSIGN

4geeks

Styling winkel 4GEEKS

 

Project:

Wij zijn trots om ons project met 4geeks met jullie te delen. Bij Mansign hebben we de gehele styling op het gebied van signing verzorgd, van deskundig advies tot aan de vakkundige productie en montage.

Voor 4geeks hebben we een scala aan hoogwaardige signing producten geleverd, waardoor hun ruimte tot leven komt en de identiteit van het bedrijf versterkt wordt.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Fullcolour belettering van de glazen balustrade, met een indrukwekkende afmeting van 4 meter bij 2 meter hoog. Hiermee creëren we een opvallend statement dat de aandacht trekt.

  • Belettering van de roltrap, waardoor deze een uniek en gepersonaliseerd karakter krijgt.

  • Binnen lichtreclame, waarbij we het logo van 4geeks met precisie lasergraveren in glasheldere kunststofplaten. Deze platen worden vervolgens ingestraald met energiezuinige LED-verlichting, waardoor het logo prachtig oplicht.

  • Een glasheldere acrylaatplaat aan de achterzijde, voorzien van een fullcolour print. Deze techniek creëert een driedimensionaal effect dat de ruimte visueel verrijkt.

  • Een lightbox met een indrukwekkend formaat van 1 meter bij 4 meter, voorzien van een fullcolour peesdoek. Hiermee wordt een opvallend en levendig element toegevoegd aan de ruimte.