Mansign

Mansign Logo

Dibond borden

Als je op zoek bent naar een duurzaam, lichtgewicht en toch stevig bord voor je bedrijf of evenement, dan is dibond misschien wel de perfecte keuze voor jou.

Wat zijn dibond borden?

Dibond borden zijn gemaakt van een sandwichpaneel van twee aluminiumplaten met daartussen een harde kunststof kern. Hierdoor zijn de borden zowel sterk als lichtgewicht, en zijn ze bestand tegen weersinvloeden en UV-straling. Dit maakt ze ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

 
Maar waarom zou je nu precies voor dibond kiezen? 

Ten eerste omdat het materiaal erg duurzaam is en daardoor lang meegaat. Dibond borden kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen krassen en deuken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je bord snel beschadigd raakt en blijft je reclame-uiting lange tijd zichtbaar.

Ten tweede is dibond erg veelzijdig. Zo kun je het materiaal gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, zoals gevelreclame, bewegwijzering of beursmateriaal. Dibond borden zijn er in diverse maten en diktes en kunnen worden voorzien van iedere gewenste print. Dit maakt het mogelijk om je boodschap op een opvallende manier over te brengen.

  • Materiaal: sandwichpaneel van twee aluminiumplaten en een kunststof kern
  • Dikte: verkrijgbaar in 2, 3 en 4 mm dikte
  • Formaat: verkrijgbaar in diverse maten, van klein tot groot
  • Printmogelijkheden: iedere gewenste print kan worden aangebracht
  • Geschikt voor binnen– en buitengebruik
  • Bestand tegen weersinvloeden en UV-straling
  • Duurzaam en sterk materiaal, dat lang meegaat

Bij Mansign hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen van dibond borden. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om een ontwerp te maken dat past bij je bedrijf en je merkidentiteit.  wij hebben de expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Meer weten over