Mansign

Mansign Logo

Wrap

Als je op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om je voertuig, ruimte of meubel een nieuwe look te geven, dan is wrappen de perfecte oplossing. Bij Mansign zijn we gespecialiseerd in het wrappen van verschillende soorten voertuigen, gebouwen, meubels, keukens en nog veel meer. We bieden een breed scala aan opties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Wrappen is een techniek waarbij een folie met een kleur of print over een oppervlak wordt aangebracht. Deze folie kan gemakkelijk worden verwijderd en vervangen, waardoor het een flexibele en tijdelijke manier is om bijvoorbeeld een meubel te veranderen. 

Wrappen is ook een veel goedkopere optie dan het volledig overspuiten van een meubel. 

Bovendien biedt wrappen ook bescherming, omdat de folie een beschermende laag vormt over het oppervlak. Dit helpt krassen en beschadigingen te voorkomen, en kan zelfs de levensduur verlengen. 

  • Verschillende soorten wraps; waaronder fullcolour wraps, matte wraps, carbon wraps en meer. Onze wraps zijn van hoge kwaliteit en worden aangebracht door onze vaste partners met getrainde professionals, zodat je er zeker van kunt zijn dat het er geweldig uit zal zien. 
  • Het wrappen van; voertuigen, meubels, keukens en ruimtes
  • Kleur en afwerking: Folie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, variërend van matte tot glanzende afwerkingen. 
  • Grafische ontwerpen: Met het gebruik van geavanceerde printtechnologieën kunnen afbeeldingen en ontwerpen rechtstreeks op de folie worden afgedrukt, wat de mogelijkheid biedt om complexe grafische ontwerpen te creëren die het object echt laten opvallen.

Bij Mansign hebben wij jaren kennis en ervaring op gebied van sign en reclame. Onze ervaren professionals helpen je daarom graag bij het uitdenken en ontwerpen. 

Het is bij Mansign ook mogelijk om een visual te krijgen van het ontwerp, zodat je gelijk een impressie krijgt van het product. 

Meer weten over