MANSIGN

styling

Een hele nieuwe look and feel voor jouw winkel? Bij Mansign zijn wij gespecialiseerd om de
 styling van de gehele winkel te verzorgen. Denk hierbij aan het wrappen van meubels, gevelreclame, wandbekleding, bewegwijzering, ledspecials, neons, verlichte metalenletters etc.
Wij ontzorgen het totale project van aanvraag tot montage. 

Briefing, led special puma, sign

Briefing

Je kunt bij ons een offerte aanvragen met daarin jouw specifieke wensen en behoeftes over de styling van de ruimte. Wij zullen jou aan de hand van de aanvraag voorzien van eerlijk en deskundig advies om zo tot het ideale ontwerp te kunnen komen. Samen met jou bedenken wij creatieve en haalbare oplossingen voor het perfecte eindresultaat.  

ontwerp

Bij het ontwerp zullen wij alle nodige maten van de ruimte inmeten om vervolgens met een 3D ontwerp te komen. Een 3D ontwerp geeft een visualisatie hoe de ruimte er uiteindelijk uit komt te zien. Dit kan gerealiseerd worden voor de gehele ruimte maar ook voor een specifiek product. De afbeelding hiernaast geeft een visualisatie weer van een verlicht logo van de winkel Telenet België. 

Karl Lagerfeld folie

productie

Wij streven er naar om de beste kwaliteit te leveren. Zo werken wij samen met onze vaste partners om onze klanten te voorzien in hun behoeftes met metaalverwerking, kunststofverwerking, verlichte reclame uitingen in led en neon. 

montage

Bij Mansign werken wij samen met ervaren en professionele monteurs. We gaan snel en met zorg te werk. 

Montage & styling

Meer weten over