Mansign

Mansign Logo

Doosletters

Waarom zou je kiezen voor doosletters? Doosletters zijn een fantastische keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en opvallende uitstraling voor hun pand. Deze letters zijn volledig aanpasbaar, waardoor je ze precies kunt afstemmen op jouw merk en stijl. Bovendien zijn de letters zeer duurzaam en hebben ze een lange levensduur.

Doosletters zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals acrylaat en aluminium, en hebben een driedimensionaal ontwerp met een holle binnenkant waar LED-verlichting in kan worden geplaatst. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. 

Het ontwerp van doosletters biedt veel creatieve mogelijkheden en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf of merk. 

Bovendien kunnen de letters worden gepersonaliseerd met logo’s, afbeeldingen of speciale lettertypen om de merkidentiteit te versterken.

 

Bij Mansign bieden we verschillende specificaties voor doosletters, waaronder: 

  • Materiaal: acrylaat of aluminium
  • Verlichting: verlichte voorkant, verlichte voorkant en zijkanten, verlichte voor en achterkant of alleen een verlichte achterkant. 
  • Kleur: doosletters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je ze perfect kunt afstemmen op jouw merk en stijl. 
  • Afmetingen: in verschillende formaten mogelijk
  • Binnen en buiten

Bij Mansign hebben wij jaren kennis en ervaring op gebied van sign en reclame. Onze ervaren professionals helpen je daarom graag bij het uitdenken en ontwerpen van unieke doosletters op maat.  

Het is bij Mansign ook mogelijk om een visual te krijgen van het ontwerp, zodat je gelijk een impressie krijgt van het product. 

Meer weten over