Mansign

Mansign Logo

Flexled

Waarom zou je kiezen voor Flexled? Flexled is een flexibel en buigzaam materiaal dat je kunt vormen naar elke gewenste vorm of lettertype. Dit maakt het ideaal voor het creëren van opvallende en unieke lichtreclames die perfect passen bij jouw merk en boodschap. Het materiaal is bovendien zeer duurzaam en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

FlexLED is een vorm van LED-verlichting die is ontworpen om te buigen en te kronkelen, waardoor het gemakkelijk is om het aan te passen aan een verscheidenheid van toepassingen. Het bestaat uit een strip van flexibele printplaat waarop LED-lampjes zijn bevestigd. Deze strips kunnen op maat worden geknipt en gebogen om verschillende vormen te creëren, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van aangepaste verlichtingsoplossingen. 

  • Kleur: verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Helderheid: Flexled heeft een hoge helderheid en is gemakkelijk af te lezen, zelfs vanaf een afstand. 
  • Energiezuinig: het is energiezuinig en kan daardoor 24/7 branden zonder dat het veel stroom verbruikt. 
  • Waterdicht: Flexled is waterdicht en kan daarom zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Bij Mansign hebben wij jaren kennis en ervaring op gebied van sign en reclame. Onze ervaren professionals helpen je daarom graag bij het uitdenken en ontwerpen van flexled op maat.  

Het is bij Mansign ook mogelijk om een visual te krijgen van het ontwerp, zodat je gelijk een impressie krijgt van het product. 

Meer weten over