Mansign

Mansign Logo

Led neon

LED neon, een moderne en duurzame variant van de iconische neonverlichting. Waarom zou je kiezen voor LED neon? Ten eerste is LED neon veel energiezuiniger dan traditionele neonverlichting, waardoor het goed is voor het milieu en voor je portemonnee. Bovendien gaat LED neon langer mee en is het minder kwetsbaar dan traditionele neon, waardoor het een duurzame investering is voor bedrijven.

In tegenstelling tot traditionele neonverlichting, waarbij de buizen worden gevormd in letters of andere vormen, worden LED-neonlichten gevormd uit flexibele buizen met LED-lampen aan de binnenkant. Deze buizen zijn gemaakt van PVC en zijn veel veiliger en eenvoudiger te hanteren dan de breekbare glazen buizen die worden gebruikt bij traditionele neonverlichting. 

LED-neonlichten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen worden aangepast aan de behoeften van een specifieke toepassing. Ze zijn ook energiezuinig, omdat LED-lampen veel minder stroom verbruiken dan traditionele neonverlichting. Dit maakt LED-neonverlichting een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en kosteneffectieve manier om hun merk te promoten.

  • Kleur: verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Vorm: Onze LED neonverlichting kan worden. gevormd tot verschillende letters, logo’s en afbeeldingen, waardoor je veel flexibiliteit hebt in het ontwerp.
  • Verlichting: LED neon straalt een helder, levendig licht uit dat de aandacht trekt. Onze LED neonverlichting kan ook gedimd worden.
  • Afmeting: mogelijk in verschillende formaten.

Bij Mansign hebben wij jaren kennis en ervaring op gebied van sign en reclame. Onze ervaren professionals helpen je daarom graag bij het uitdenken en ontwerpen van LED neon op maat.  

Het is bij Mansign ook mogelijk om een visual te krijgen van het ontwerp, zodat je gelijk een impressie krijgt van het product. 

Meer weten over