Mansign

Mansign Logo

Moswanden

Als je op zoek bent naar een opvallende manier om een groene en natuurlijke sfeer toe te voegen aan je kantoor, winkel of restaurant, dan zijn moswanden misschien wel precies wat je zoekt! Bij Mansign bieden we een breed scala aan op maat gemaakte moswanden die perfect passen bij jouw interieur en wensen.

Onze moswanden zijn gemaakt van 100% natuurlijk mos en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een rustgevende groene muur of juist een opvallende mix van kleuren en texturen, bij Mansign hebben we het perfecte moswand voor jou. Moswanden zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar bieden ook tal van gezondheidsvoordelen, zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit en het verminderen van stress.   

 

Moswand met verlichte letters

Bovendien bieden we bij Mansign de mogelijkheid om jouw moswand te voorzien van verlichte letters, waardoor je de perfecte combinatie creëert van natuur en modern design. Onze verlichte letters zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. 

 

Onze ervaren ontwerpers werken nauw met je samen om een ontwerp te maken dat past bij de uitstraling van je bedrijf en je merkidentiteit. Met onze jaren kennis en ervaring hebben wij de expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Het is bij Mansign ook mogelijk om een visual te krijgen van het ontwerp, zodat je gelijk een impressie krijgt van het product. 

Meer weten over