Mansign

Mansign Logo

Verlichte wanden

Verlichte wanden zijn een innovatieve manier om je bedrijfsruimte te transformeren en een stijlvolle en moderne uitstraling te creëren. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor je kantoor, winkel, restaurant of hotel, wij hebben de expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij Mansign werken we met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om verlichte wanden van topkwaliteit te leveren. Onze verlichte wanden zijn duurzaam, energiezuinig en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor drukke bedrijfsruimtes. 

Verlichte wanden zijn niet alleen een geweldige manier om je bedrijf te laten opvallen, maar ook om de sfeer in je bedrijfsruimte te verbeteren. Verlichting kan een grote invloed hebben op de stemming van mensen en het creëren van een prettige en uitnodigende sfeer.  

  • Verschillende soorten kleuren licht
  • Afbeelding laten maken door een professionele fotograaf
  • Eigen ontwerp aan de muur (logo, patroon of afbeelding)
  • In verschillende formaten mogelijk
 

Onze ervaren ontwerpers werken nauw met je samen om een ontwerp te maken dat past bij de uitstraling van je bedrijf en je merkidentiteit. Of je nu op zoek bent naar een opvallend ontwerp of een subtiele verlichte wand, wij hebben de expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Meer weten over