Mansign

MANSIGN

Beter horen

Styling hoofdkantoor Beter Horen te Utrecht.

Project:

Bij Mansign hebben we de gehele styling op het gebied van signing verzorgd, van deskundig advies tot aan de zorgvuldige productie en vakkundige montage.

Ons doel was om het hoofdkantoor van Beter Horen een visuele transformatie te geven die past bij hun merkidentiteit. Met trots kunnen we zeggen dat we dit project van begin tot eind hebben ontzorgd.

Hier is een overzicht van wat we hebben geleverd:

  • Een contour gesneden opaallogo dat in segmenten is opgebouwd. Dit logo heeft een dikte van 30 mm en is volledig driedimensionaal verlicht, waardoor er een prachtige zweem op de wand ontstaat.

  • De signing van kernwaarde borden van Beter Horen, waarbij we de 3D-techniek hebben toegepast. Hierdoor komen de kernwaarden tot leven en creëren ze een indrukwekkend effect.

 

  • Brandversterking middels freesletters op de wand. Deze zorgen voor een krachtige en herkenbare uitstraling van het merk.

  • Productfoto’s die fullcolour geprint zijn op aluminiumplaten. Hiermee wordt de aandacht getrokken en worden de producten van Beter Horen op een unieke manier in beeld gebracht.

 

  • Privacy raamstreaming die op de ramen van de directiekantoren is aangebracht. Dit zorgt voor een subtiele afscherming van de ruimte, terwijl het tegelijkertijd een professionele uitstraling biedt.

 

  • De styling van een aantal wanden met airtexbehang voorzien van fullcolour beelden. Hiermee brengen we de ruimte tot leven en creëren we een inspirerende omgeving.