Mansign

NHOW Hotel Tafel wrap

Juni 2, 2023

Kleurrijke folies Nhow Hotel zorgen voor een unieke en levendige sfeer!

Bij Mansign zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om de uitstraling van bedrijven te verbeteren. Onlangs hebben we de kans gehad om onze creativiteit tentoon te spreiden door kleurrijke folies aan te brengen op de restauranttafels van het Nhow Hotel.  Deze beplakte tafels geven een unieke en levendige sfeer aan het interieur van het terras. 

 
Nhow Hotel

Geef eens een bezoek aan het Nhow Hotel. Het Nhow Hotel staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur en gedurfde interieurontwerp. Het is een visueel spektakel waar moderne kunst en design samenkomen. Elke hoek van het hotel biedt inspirerende en Instagram-waardige momenten.

 

Wrap

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt en wil je een ruimte een totaal nieuwe look geven?

Bij Mansign zijn we gespecialiseerd in het wrappen van meubels. Of het nu gaat om tafels, stoelen, kasten of andere meubelstukken, wij hebben de expertise om ze een opvallende en unieke transformatie te geven. Met behulp van hoogwaardige wrapmaterialen en onze ervaren partners kunnen we meubels personaliseren en aanpassen aan de specifieke stijl en branding van een bedrijf.