Mansign

Courir Utrecht, Lichtbakken

Februari 20, 2023

Courir in het licht: Hoe lichtbakken je sportwinkel kunnen laten stralen

Als het gaat om het aantrekkelijk maken van je bedrijf of winkel, dan zijn lichtbakken een uitstekende keuze. Lichtbakken zijn niet alleen een effectieve manier om je bedrijfsnaam en boodschap te laten opvallen, maar bieden ook een mooie esthetische touch die je merk echt kan versterken.

Bij Mansign hebben we onlangs lichtbakken geleverd aan Courir in Utrecht met dank aan Make Interiors. De lichtbakken zijn op maat gemaakt om te passen bij de branding van het merk en zijn strategisch geplaatst om de aandacht van klanten te trekken en de winkel op te laten vallen in het winkelcentrum.

 
Verschillende opties lichtbakken

Als je overweegt om lichtbakken te laten maken voor jouw bedrijf, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Een van de meest populaire opties zijn doosletters, dit zijn lichtbakken waarbij de letters worden uitgesneden uit een aluminium doos en worden verlicht van binnenuit. Deze letters bieden een heldere en opvallende verlichting, zowel overdag als ‘s nachts.

Een andere optie zijn contourgesneden lichtbakken. Hierbij worden de lichtbakken uitgesneden in een specifieke vorm, zoals het logo van je bedrijf. Deze lichtbakken kunnen ook van binnenuit worden verlicht om een indrukwekkend en opvallend effect te creëren.

Naast de verschillende opties zijn lichtbakken ook verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en afwerkingen. Zo kun je de lichtbakken volledig afstemmen op de branding en stijl van jouw bedrijf.

Als je overweegt om lichtbakken te laten maken voor jouw bedrijf, is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren partner te kiezen. Bij Mansign hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van lichtbakken voor diverse bedrijven en sectoren. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de lichtbakken volledig aan hun wensen en eisen voldoen en dat de installatie snel en efficiënt verloopt.

Wil je meer weten over onze lichtbakken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bekijk hier de mogelijkheden; lichtbakken en lichtbakken met verlichte letters of neem gerust contact met ons op. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen!