Mansign

Mansign Logo

Vinyl wanden

Vinyl wanden zijn een geweldige manier om je ruimte te voorzien van stijlvolle wanddecoratie. De folies worden op maat geprint, waardoor je altijd een perfect passende oplossing hebt voor je ruimte.

Vinyl wanden
De wanden worden voorzien van een zelfklevende folie die rechtstreeks op de muur wordt aangebracht. Folies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor er veel verschillende ontwerpmogelijkheden zijn. Folies kunnen ook worden gesneden in verschillende vormen en maten, waardoor je bijvoorbeeld ook logo’s en teksten op de wand kunt aanbrengen. Of je nu gaat voor een volledig bedrukte wand of een subtiel patroon, onze folies zijn een geweldige manier om je wanden een nieuwe uitstraling te geven. 
 
Duurzaamheid

Onze vinyl wanden zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en slijtvast. Hierdoor zijn ze perfect voor drukke bedrijfsruimtes. Bovendien zijn onze vinyl wanden gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor je er lang van kunt genieten zonder dat ze hun uitstraling verliezen. 

Of je nu een kantoor, winkel, restaurant of hotel hebt, onze vinyl wanden zijn de perfecte keuze voor het creëren van een stijlvolle wanddecoratie die past bij de styling van je bedrijf. 

  • Afbeelding laten maken door een professionele fotograaf
  • Eigen ontwerp aan de muur 
  • Ook mogelijk op vloeren
  • Eigen ontwerp aan de muur (logo, patroon of afbeelding)

Onze ervaren ontwerpers werken nauw met je samen om een ontwerp te maken dat past bij de uitstraling van je bedrijf en je merkidentiteit. Of je nu op zoek bent naar een opvallend ontwerp of een subtiele vinyl wand, wij hebben de expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Meer weten over