Mansign

Mansign Logo

Lichtbak

Waarom zou je kiezen voor een lichtbak met verlichte letters? Het antwoord is simpel: omdat het een geweldige manier is om jouw bedrijfsnaam, logo of boodschap te presenteren. Door de verlichte letters in een lichtbak te plaatsen, worden ze vanuit alle hoeken en bij alle weersomstandigheden goed zichtbaar. Zo kan jouw bedrijf op elk moment van de dag opvallen.

Een lichtbak met letters is een populaire vorm van signage omdat het effectief is in het aantrekken van aandacht en het communiceren van een boodschap. Het kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals het promoten van een bedrijf, het aangeven van een locatie of het weergeven van een reclameboodschap. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van het ontwerp en de specificaties.

  • Maat: lichtbakken kunnen worden geproduceerd in verschillende maten, afhankelijk van de beschikbare ruimte en jouw wensen. 
  • Verlichting: er zijn een tal aan verlichtingsmogelijkheden waarbij de letters en de bak verlicht kunnen worden.
  • Kleur: mogelijk in verschillende kleuren 

Bij Mansign hebben wij jaren kennis en ervaring op gebied van sign en reclame. Onze ervaren professionals helpen je daarom graag bij het uitdenken en ontwerpen van unieke lichtbak op maat.  

Het is bij Mansign ook mogelijk om een visual te krijgen van het ontwerp, zodat je gelijk een impressie krijgt van het product.

Meer weten over