Mansign

Mansign Logo

Neon

Waarom zou je kiezen voor neon? Er zijn veel redenen waarom bedrijven kiezen voor neonverlichting. Neon zorgt voor een unieke, opvallende en iconische uitstraling die zeker de aandacht zal trekken van voorbijgangers. Een andere reden om voor neon te kiezen is de veelzijdigheid. Neon kan worden gevormd in bijna elke gewenste vorm, grootte of kleur, wat betekent dat het kan worden aangepast aan vrijwel elke stijl of ontwerp.

Neonverlichting is een vorm van elektro-luminescente verlichting, waarbij gasontlading wordt gebruikt om licht te produceren. Een glazen buis gevuld met neon gas wordt onder hoge spanning gezet, waardoor elektronen in het gas worden geïoniseerd en de buis gaat oplichten. Door de buis te vormen tot letters, vormen of andere vormen, kan er unieke verlichting worden gecreëerd. 

Neonverlichting is vooral bekend om zijn levendige, heldere kleuren en het unieke retro-gevoel dat het kan geven aan een ruimte. Het werd voor het eerst uitgevonden in 1898 en werd populair in de jaren 1920 en 1930 als een manier om te adverteren voor bedrijven en winkels.

Bij Mansign bieden we verschillende specificaties voor neonverlichting, waaronder:

  • Kleur:  verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Vorm: Onze neonverlichting kan worden gevormd tot verschillende letters, logo’s en afbeeldingen, waardoor je veel flexibiliteit hebt in het ontwerp.
  • Verlichting: Neonverlichting straalt een helder, levendig licht uit dat de aandacht trekt. 

Bij Mansign hebben wij jaren kennis en ervaring op gebied van sign en reclame. Onze ervaren professionals helpen je daarom graag bij het uitdenken en ontwerpen van neon op maat.  

Het is bij Mansign ook mogelijk om een visual te krijgen van het ontwerp, zodat je gelijk een impressie krijgt van het product. 

Meer weten over